Udlejning af Plasmaskærme

Udlejning af Plasmaskærme | Udlejning af Plasmaskærme – her og nu

Står du og mangler plasmaskærme, men er behovet ikke så stort, at det kan betale sig at bruge tid og penge på at indkøbe nogle til virksomheden, så er det nu muligt at leje nogle fremragende skærme hos os.

Cortex har eksisteret siden 1998, og det betyder, at vi i dag besidder både den viden og den erfaring, som gør os til en af de førende leverandører af professionel udlejning af højkvalitets AV-udstyr, herunder også plasmaskærme. Der er store fordele ved plasmaskærme. Først og fremmest fås de i særdeles store størrelser, de er meget lysstærke, og så er de gode til at vise sort, som sikrer, at kontrasten bliver enestående, og at man opnår en uovertruffen billedkvalitet.

Vort koncept går i al sin enkelhed ud på at give vore kunder den bedst mulige løsning, uanset, hvad den måtte være. Vor kundekreds omfatter både privatpersoner, store og små virksomheder, offentlige institutioner og instanser, lige som både danske og internationale organisationer.

Fælles for dem alle er, at de har indset de mange fordele, både de økonomiske og de organisationsmæssige, der er ved professionel udlejning af plasmaskærme og andet spændende AV-udstyr, og det, hvad enten det er for en kortere eller længerevarende udlejningsperiode.